FOR INTERIOR a FOR GASTRO & HOTEL 2018

FOR INTERIOR  a FOR GASTRO & HOTEL 2018 2. 11. 2018

FOR INTERIOR a FOR GASTRO & HOTEL 2018

Pro nás jako výrobce je vždy radost vidět zájem široké veřejnosti a bavit se o našich produktech. Cílem je hlavně předávat naše zkušenosti a získat nové vč. názorů a poznatků od zákazníků, architektů, partnerů i hoteliérů o našich výrobcích. I letos tomu nebylo jinak.

Vystavovali jsme nově i na obou výstavách. Na FOR INTERIOR 2018, která se věnuje především čalouněnému nábytku, a i na FOR GASTRO & HOTEL 2018, která se věnuje sortimentu pro hotely vč. jídla. Na ní jsme nově vystavovali křesla i rozkládací sedací soupravy pro každodenní spaní vhodné například do hotelových pokojů. Navázali jsme spousty nových kontaktů, a to nás velmi těší. Díky tomu jsme Vám mohli ukázat mnohem více našich výrobků. Všimla si nás i TV NOVA, se kterou jsme natočili rozhovor do Snídaně s novou.

Naše portfolio je široké, různorodé a nabízí mnoho možností. Celý rok jsme však strávili na vývoji dalších tří nových produktů abychom ho rozšířili o další krásné různorodé a luxusní produkty. Jedná se o luxusní sedací soupravu EDEL LAND, která měla být rozlehlá, elegantní s vysokými kovovými nohy a úzkými sedáky, které by dodávali veliké rohové sedací soupravě nadpřirozenou lehkost a pohodlí. Ano, EDEL LAND splnil naše představy.

Na výstavě se velmi vyjímala a často jsme se o ní se zákazníky bavili, což nás velmi potěšilo. Další novinkou je EDEL ORIGIN. Vychází ze sedací soupravy EDEL GENESIS, která byla na výstavě FOR INTERIOR 2017 velmi oblíbená. Chtěli jsme však její komfort posunout ještě dále, a tak jsme ji doplnili o krásné hlavové opěrky, které vytvoří skvělou podporu Vaší hlavy při relaxaci a odpočinku. Návštěvníci výstavy zní byli nadšení a často jsme s nimi v této sedací soupravě seděli. EDEL ORIGIN propojuje krásný design s maximálním komfortem sezení.

Představili jsme i novou manželskou postel EDEL BLOOM. Název již napovídá, čím je tato postel zvláštní. Je to polohovacím čelem, které si můžete jednoduše nastavit tak, abyste se pohodlně opřeli a přečetli si například napínavou knihu. Čelo se rozevírá jako květina. I ta se setkala s mnoho zákazníky.

Tímto všem děkujeme za hojnou účast, návštěvu, zájem a podporu, bylo to úžasné ...

Tým EDEL.

Úžasná atmosféra

Děkujeme všem za tak veliký zájem. Slibujeme, že se vždy budeme snažit být nejlepší ČESKÝ VÝROBCE v oboru čalouného nábytku.

Novinka - EDEL LAND

Na výstavě FOR INTERIOR 2018 v Praze jsme vystavili i z brusu novou sedací soupravu EDEL LAND s elegantním zabudovaným stolkem, která se i na výstavě díky nadčasovému designu funkcionalistických tvarů setkala s velkým ohlasem. více o sedací soupravě

Novinka - EDEL ORIGIN

Na výstavě FOR INTERIOR 2018 v Praze jsme vystavili i velice pohodlnou, designouvou sedací soupravu EDEL ORIGIN, která se i na výstavě setkala s velkým ohlasem. více o sedací soupravě

Novinka - EDEL STORY

Na výstavě FOR INTERIOR 2018 v Praze jsme vystavili i krásnou sofu EDEL STORY, kterou jsme vyrobili, abychom ukázali, že ctíme a ovládáme truhlářské i čalounické řemeslo. více o sedací soupravě

Novinka - EDEL BLOOM

Na výstavě FOR INTERIOR 2018 v Praze jsme vystavili i novou manžeskou postel EDEL BLOOM. Název již napovídá, čím je tato postel zvláštní. Je to polohovacím čelem, které si můžete jednoduše nastavit tak, abyste se pohodlně opřeli a přečetli si knihu. více o sedací soupravě

EDEL A ROZHOVOR NA TV NOVA

Podívejte se na rozhovor přímo s majiteli firmy, který byl vysílán na TV NOVA v pořadu snídaně s novou. Prezentovali jsme naši firmu EDEL - nábytek, která zapustila své kořeny před více než dvaceti lety v samotném srdci Valašska, na velevážené výstavě FOR INTERIOR a FOR GASTRO & HOTEL 2018 v Praze.

DĚKUJEME

Budeme se těšit na Vaši návštěvu prodejen a partnerů, kteří Vám poskytnou perfektní služby a informace o produktech EDEL. Naše sedací soupravy, křesla i postele jsou vyráběny tak, že Vám mají sloužit celý život a podle toho se snažíme k němu i přistupovat.
Děkujeme EDEL Team.

Vyrobeno v České republice, v samotném srdci Valašska.