EDEL NA VÝSTAVĚ FOR INTERIOR 2018 I FOR GASTRO & HOTEL 2018

PŘIJĎTE NAVŠTÍVIT EDEL NA VÝSTAVĚ FOR INTERIOR A FOR GASTRO 2018 17. 9. 2018

PŘIJĎTE NAVŠTÍVIT EDEL NA VÝSTAVĚ FOR INTERIOR A FOR GASTRO 2018

Loňský rok byl pro naši firmu EDEL mimořádně úspěšný. Prezentovali jsme naši firmu, která zapustila své kořeny před více než dvaceti lety v samotném srdci Valašska, na velevážené výstavě FOR INTERIOIR 2017 v Praze. A jaká výstava byla? Doslova neskutečný a nepopsatelný zážitek! Jak moc dokáže zahřát na srdci poctivé uznání a pochvala! Náš stánek byl jedním z nejnavštěvovanějších, zásluhou hlavně díky půlroční pečlivé a velmi detailní přípravě. Na výstavě jsme představili celkem čtyři nové výrobky, které se setkaly s překvapivě velkým ohlasem. O každého zákazníka bylo samozřejmě individuálně postaráno našim školeným týmem, a to proto, aby byl zákazník schopen dostat odpověď na jakoukoliv otázku týkající se technologie zpracování, informace o kůžích, pěnách a konstrukcích.

Moc si vážíme, že jsme měli možnost prezentovat naši společnost široké veřejnosti na tak skvělé výstavě, stejně tak si upřímně ceníme hojné účasti, zájmu a podpory. Bylo to natolik úžasné, že jsme se rozhodli prezentovat nové produkty i na letošní výstavě FOR INTERIOR 2018. Jaké to budou a kolik jich bude, zůstane prozatím naším malým tajemstvím. A pokud Vám zvědavost (nebo Vaše postel) nedá spát, přijďte náš stánek navštívit, my se o to tajemství s Vámi rádi podělíme.

Nově se také zúčastníme výstavy FOR GASTRO & HOTEL 2018, což je odborný veletrh zaměřený především na kontrakční jednání s tuzemskými a zahraničními vystavovateli, výrobci a obchodníky. Spolupráce s architekty a výroba na zakázku nás velmi baví a motivuje, díky bohatým zkušenostem firmy a školenému personálu, je každá naše práce zárukou kvality. Dokážeme nakreslit a vyrobit vše podle přání klienta, a to od čalouněného nábytku až po držáky světel. Nabízíme neomezené možnosti výběru dřeva, látek, kůží i ostatního materiálu.

VÍCE O NÁS

Naše práce spočívá hlavně ve spolupráci se známými architekty, to však neznamená, že se nesoustředíme na každého z Vás. Jsme si vědomi, že nákupní chovaní českých obyvatel se v čase velmi mění, čeští zákazníci začali preferovat české výrobky nad zahraničními a kvalitu nad kvantitou. A protože je zákazník vždy na prvním místě a naše značka je založena na vysoké kvalitě, detailním zpracováním a dlouhé životnosti, rozhodli jsme se být Vám blíž a nabídnout tak naše produkty všem, kteří neměli o naší existenci ani ponětí.

Zároveň Vám nabízíme pomoc s výběrem čalouněného nábytku, zodpovězení Vašich dotazů a možnost prohlédnout si naše nabízené portfolio a výrobky, které jsme vyrobili na zakázku. A pokud Vás zajímá hotelový design, v sekci reference můžete najít naši zakázkovou výrobu pro krásné a luxusní hotely nejen na území České republiky.

Vyrobeno v České republice, v samotném srdci Valašska.