FOR INTERIOR 2017

FOR INTERIOR 2017 20. 10. 2017

FOR INTERIOR 2017

Po dvaceti letech intenzivní práce jsme se rozhodli, že pojedeme na výstavu For Interior 2017. Dospěli jsme k názoru, že nastal čas prezentovat naši značku široké veřejnosti, aby se na vlastní oči přesvědčili, co umíme vyrobit, a jak vysoké kvality naše výrobky oplývají.

Jaké to bylo? Doslova neskutečný zážitek s úžasnou atmosférou. Náš stánek byl jedním z nejnavštěvovanějších, a to právem. Celá prezentace byla chystána půl roku dopředu, a to do nejmenších detailů.

Na výstavě jsme představili celkem čtyři nové výrobky, které se setkaly s velkým ohlasem. Náš tým se intenzivně věnoval každému zákazníkovi a všichni zúčastnění se snažili o co nejdetailnější prezentaci našich výrobků, technologického zpracování, informací o kůžích, pěnách, konstrukcích apod. Prvním představeným výrobkem byl EDEL GENESIS, elegantní sedací souprava s citem pro detail. Druhým výrobkem pak byla exkluzivní sedací souprava EDEL MOVE s vyhřívanými sedáky a elektricky polohovatelnou částí. Třetím výrobkem pak je sedací souprava EDEL B.E.D. s možností rozložení na postel. Posledním výrobkem byla postel s názvem REST, postel s polohovacím čelem, jedinečná postel na For Interior 2017.

Tímto všem děkujeme za hojnou účast, návštěvu, zájem a podporu, bylo to úžasné …

Tým EDEL.

Úžasná atmosféra

Děkujeme všem za tak veliký zájem. Splnil se náš sen a my Vám slibujeme, že se vždy budeme snažit být nejlepší ČESKÝ VÝROBCE v oboru čalouného nábytku.

Novinka - EDEL GENESIS

Střihy a švy na sedací soupravě EDEL GENESIS jsou ukázkou naší dvacetileté zkušenosti v oboru. více o sedací soupravě

Novinka - EDEL MOVE

Kouzlem sedací soupravy EDEL MOVE je jedinečný elektrický polohovací systém s možností vyhřívání sedací části, díky kterému se Vám dokonale přizpůsobí v jakékoliv poloze a krásně zahřeje. více o sedací soupravě

Novinka - EDEL B.E.D.

Řada B.E.D. obsahuje mimo křesla a nerozkládacích pohovek také pohovky s unikátním rozkládacím systémem. více o sedací soupravě

Novinka - EDEL REST

Pohodlné spaní a relaxace před usínáním jsou každodenními požadavky završení dne. Správnou postel dělá kvalitní lůžko a vyšší i polohovací čelo. více o posteli

DĚKUJEME

Budeme se těšit na Vaši návštěvu prodejen a partnerů, kteří Vám poskytnou perfektní služby a informace o produktech EDEL. Naše sedací soupravy, křesla i postele jsou vyráběny tak, že Vám mají sloužit celý život a podle toho se snažíme k němu i přistupovat.
Děkujeme EDEL Team.

Vyrobeno v České republice, v samotném srdci Valašska.